RendszámokMinden magyar rendszám

Kisteherautó vagy teherautó lízingelése

Minden kisvállalkozás tulajdonosa számára fontos befektetés a furgon vagy teherautó. De mivel sok eladó verseng a figyelemért, nehézkes lehet a megvásárolni kívánt haszonjármű keresése. Ezen túlmenően nagyon sok különböző modell közül választhat, és jóvá kell hagyni a fizetési terveket. Ez az egyik oka annak, hogy sok kisvállalkozás a teherautó vagy kisteherautó lízingelése mellett dönt a vásárlás helyett. Ha hasonló dilemmával néz szembe, olvasson tovább, hogy megismerje a kisteherautó- és teherautókölcsönzés előnyeit.

Nincs járműtulajdonosi felelősség

Ha haszongépjárművet vásárol és átveszi a tulajdonjogát, az azt jelenti, hogy nagyon hosszú ideig kell gondoskodnia róla. Egy jármű gondozása azt jelenti, hogy fizetni kell a rendszeres karbantartásért és javításért. Egy kisvállalkozás esetében ez többletköltségnek számít, és előfordulhat, hogy nincs rá pénze. Egy kisteherautó vagy teherautó bérlése viszont megszabadít az ilyen kötelezettségektől. A járművet csak addig használja, amíg szüksége van rá, és visszaküldi a kölcsönzőnek. A jármű javításáról és karbantartásáról a kölcsönző gondoskodik.

Gépjármű bérléséhez nincs szükség kölcsönre

A kisvállalkozások költségvetéssel működnek, és ez azt jelenti, hogy nagyon óvatosnak kell lennie az alapok elosztása során. Emiatt előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésére egy kisteherautó vagy teherautó vásárlásához szükséges összeg. Ebben az esetben csak két lehetősége van: Vagy vásároljon egy rosszabb típusú teherautót, amely megfelel a költségvetésének, vagy kérjen kölcsönt

Nos, mindkét lehetőség nem túl kedvező az Ön vagy vállalkozása számára. Ha egyszerűen bérel egy teherautót vagy kisteherautót vállalkozása számára, akkor nem kell a kölcsön visszafizetésével kapcsolatos fejfájást viselnie. Ön csak fix összeget fizet a kölcsönzőnek a jármű használatáért.

Lehetőség a választott jármű legújabb modelljeinek vezetésére

A furgon- és teherautókölcsönző szolgáltatók gyakran hatalmas haszongépjárműveket szállítanak. A járműveket az iparág legnagyobb gyártói közül szerzik be. Ezenkívül rendszeresen frissítik a flottájukat, hogy a legújabb modelleket tartalmazza a piacon. Ez azt jelenti, hogy a legjobb és legfejlettebb teherautót vagy furgont vezetheti elfogadható bérleti áron. Emellett továbbra is bérelhet különféle járműveket, amelyek megfelelnek vállalkozása céljának. Előfordulhat olyan nap, amikor egy kis furgonra van szüksége, és van olyan, amikor egy nagy teherautóra van szüksége az áruszállításhoz. Függetlenül attól, hogy milyen méretű járműre van szüksége, a kölcsönzők mindig megtalálják a megfelelő megoldást az Ön számára.

A lízing adókedvezményeket kínál

Az adóelőnyök az egyik legnagyobb ok, amiért a kisvállalkozások tulajdonosai furgon vagy teherautó bérlését választják. Ha bejegyzett vállalkozást vezet, igényelheti a jármű bérleti díját. Egyszerűen fogalmazva, a bérleti díjak az adóból levonható költségek.

Éjjel-nappali közúti segélyszolgálat

Amikor furgont vásárol és vezet, alapvetően egyedül van. Ha egyik helyről a másikra közlekedik éjszaka, nem fordulhat senkihez, ha a jármű elromlik. Ha azonban járművet bérel, akkor a kölcsönző professzionális szolgáltatásait is igénybe veheti, beleértve a közúti segítségnyújtást is. Hívhatja a szakembereket, ha bármilyen problémával szembesül utazása során, és ők gondoskodnak a probléma megoldásáról, hogy Ön már úton legyen.

Tehát íme néhány előny, amelyet kisvállalkozása számára teherautó vagy furgon lízingelésével élvezhet. További részletekért forduljon egy professzionális kölcsönző céghez.